KBC GBJJ Question - 22nd September

KBC GBJJ Question - 22nd September
The Season 9 of KBC only on SONY TV OFFICIAL

Kaun Banega Crorepati Informative Website

The Kaun Banega Crorepati - KBC9 : 2017 Sony TV Game Show | Watch Episode Questions, Videos, Photos, and Gossips of Contestants with Amitabh Bachchan| Visit kbcofficial.in | Subscribe to Kaun Banega Crorepati 9 : Official Website by Email

Wednesday, November 9, 2011

Ghar Baithe Jeeto Jackpot KBC 51st Episode Question 9th November

GBJJ KBC QUESTION


KEEP WATCHING BETWEEN THE SHOW :- (08:30-10PM)

GHAR BAITHE JEETO JACKPOT  : KBC 5



Winner of Previous Jackpot Question is :
Rajesh Kumar Delhi, 

------------------------------



Write Down Your Correct Answer in Comment form :- 


Ques : Which of these abbreviations refers to an organisation also called ' Aakashvani' ?

Options are :-

A. AIR
B. FIR
C. IVR
D. MRI



Lines Open till Tomorrow 08:30 PM 








For IDEA Subscribers Dial 55456 '11' for Option A
Dial 55456 '12' for Option B
Dial 55456 '13' for Option C
Dial 55456 '14' for Option D
*Up to Rs.5 per minute
*Available only for Idea Mobile Subscribers.
For BSNL Land line Subscribers Dial 505 2525 '11' for Option A Dial 505 2525 '12' for Option B Dial 505 2525 '13' for Option C Dial 505 2525 '14' for Option D
* Calls Charged at 20sec pulse rate
*Available only for BSNL landlines subscribers in Select Circles.
** BSNL Subscribers in Punjab & Rajasthan dial 12555 11/12/13/14

All other subscribers send their answers by SMS to 5252525*. To answer question by SMS, go to the 'create message' option in your mobile and type 'KBCQ' answer (A/B/C/D) and send it to 5252525*. For e.g. If your answer is option A then SMS KBCQ A to 5252525.
* Upto Rs. 5 per SMS

*Available on Select Operators/circles.
**BSNL mobile subscribers can send SMS to 52525

Similarly IDEA subscribers can SMS their answers to 554567*.
* Upto Rs. 5 per SMS
*Available only for Idea Mobile Subscribers.

24 comments:

  1. dera sir,

    SHASHANK JAIN
    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9977245299

    ReplyDelete
  2. dera sir,

    SHASHANK JAIN

    ans A- AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9977245299

    ReplyDelete
  3. dera sir,

    SUSHEEL JAIN

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9977245282

    ReplyDelete
  4. dera sir,

    SHWETA JAIN

    ans A - AIR

    BHOPAL ASHOKA GADAN M.P.
    mobaile no - 9826165846

    ReplyDelete
  5. dera sir,

    GOLU

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9754576635

    ReplyDelete
  6. dera sir,

    SUSHEEL JAIN

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9165771119

    ReplyDelete
  7. correct answer is A (AIR).My name is AFTAB HASAN KHAN From NAGPUR.Mob no 9595172837

    ReplyDelete
  8. dera sir,

    SANDHYA JAIN

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9165771007

    ReplyDelete
  9. dera sir,

    SHASHANK JAIN

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9977245299

    ReplyDelete
  10. dera sir,

    SHASHANK JAIN

    ans A - AIR

    Shahganj TE - BUDHANI DI - SEHORE
    mobaile no - 9977245299

    ReplyDelete
  11. The answer for this quesion is A-AIR
    MY MOBILE NUMBER IS 09705985181

    ReplyDelete
  12. Raj Answer is a which is air mob no 8294216868

    ReplyDelete
  13. The Answer of KBC GBJJ Question of Episode 51 is :-
    Option (A) :- AIR
    I am Shahnawaz Maqsood, From Srinagar-Kashmir (J&K)
    Mobile No. :- 09796102680

    ReplyDelete
  14. Ans A AIR

    MUZAFFER AHMED
    Srinagar Kashmir J&K-190015
    919419706448

    ReplyDelete
  15. ANS :- (A) AIR

    MAHESH GATTANI
    9712178395

    ReplyDelete
  16. QUESTION NO. 51ANS
    KBCQ A(air)
    NAME CHANDERDUTT
    DISTT SIRMOUR
    STATE HIMACHAL PARDESH
    EMAIL/deepikasharma.chanderdutt@gmail.com

    ReplyDelete
  17. KBC, The correct answer is A. AIR. My name is Dayal singh and my mobile no 9780023035. I love watching kbc and Happy guru purab to all of you.

    ReplyDelete
  18. KBC, The correct answer is A. AIR. My name is Dayal singh from punjab and my mobile no 9780023035. I love watching kbc and Happy guru purab to all of you.

    ReplyDelete
  19. KBC 52nd apisode's right ans. is (D) installment
    Gurvinder singh sidhu
    hanumangarh (Rajsthan)
    mobile no-09460539200

    ReplyDelete
  20. kbc correct aswar is a. air my name is ashis kumar sinha maha patra my mobile no- 09917828366

    ReplyDelete

Thanks for your response : Kaun Banega Crorepati 8 IDEA Registration is in progress Thanks......

JIO KBC PLAY ALONG APP

JIO KBC PLAY ALONG APP
Information on KBCJIOPLAYAPP Registration

KBC Registration Dates and How to Register?

1. KBC Registration for All users starting
2. For IDEA Users starting
3. Jodi Special General Users
4. Jodi Special Idea Users
5. KBC Play Along APP Download

Follow KBC by Email

Followers